Ταξίδι στους αμπελώνες της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, μέσω 'Vezené'

Το νέο oινικό dinner του δημοφιλούς εστιατορίου παρουσιάζει ένα exclusive μενού πέντε σταδίων με κορυφαίες ετικέτες από τα εμβληματικά οινοποιεία Torbreck και Escarpment.

Ταξίδι στους αμπελώνες της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, μέσω 'Vezené'

Το πρώτο οινικό dinner της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο έγινε sold-out. Ήταν ένας συναρπαστικός συνδυασμός ανάμεσα στην γαστρονομική κουλτούρα του εστιατορίου 'Vezené' με τα κρασιά του ιταλικού οινοποιείου Angelo Negro. Το δεύτερο του είδους είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου. Αυτή τη φορά, η ομάδα του Άρη Βεζενέ συνθέτει ένα μενού πέντε σταδίων για να αγκαλιάσει και να αποθεώσει τις χαρισματικές ετικέτες των οινοποιείων Torbreck της Αυστραλίας και Escarpment της Νέας Ζηλανδίας. Θα είναι και πάλι μια εμπειρία για μία μόνο βραδιά.

Ταξίδι στους αμπελώνες της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, μέσω 'Vezené' 1

Στο νέο αυτό dinner που υλοποιείται στο πλαίσιο της σειράς εμπειριών κάτω από τον τίτλο Spin the Bottle, θα πρωταγωνιστήσει ανάμεσα στους καλεσμένους ο Sacha Timaeus, υπεύθυνος για την παρουσία των οινοποιείων σε όλο τον κόσμο, ενώ θα δοκιμαστούν λαμπερές ετικέτες μεταξύ των οποίων το RunRig από το Torbreck και το Te Rehua Pinot Noir από το Escarpment.

Ταξίδι στους αμπελώνες της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, μέσω 'Vezené' 3

Τα πιάτα που θα παρουσιαστούν σε κάθε στάδιο του μενού θα ακολουθήσουν την προσέγγιση του εστιατορίου Vezené με την κλασική εμμονή στη λεπτομέρεια, τη φρεσκάδα των πιο ιδιαίτερων πρώτων υλών και τη διαχείρισή τους με σκοπό την απόλυτη απόλαυση. Αυτή τη φορά θα εστιάσουν στη συνοδεία των υπέροχων αυτών κρασιών για να δημιουργήσουν μια εμπειρία που κυριολεκτικά θα είναι ανεπανάληπτη.

Ταξίδι στους αμπελώνες της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, μέσω 'Vezené' 2

Το οινοποιείο Torbreck που βρίσκεται στην Barossa Valley είναι ένα από τα 100 οινοποιεία στον κόσμο που έχει ξεχωρίσει ο καταξιωμένος κριτικός οίνου Robert Parker στις αξιολογήσεις του. Παράλληλα, το Escarpment στη Νέα Ζηλανδία βρίσκεται στο Martinborough – ένα μικρό χωριό που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στον κόσμο του Pinot Noir, της ποικιλίας που βασιλεύει στην άγριας και μαγικής ομορφιάς περιοχής αυτής του πλανήτη.   


Info

Κόστος Spin the Bottle Dinner: 95 ευρώ / άτομο

Για κρατήσεις: reservations@vezene.gr & τηλ. 210 7232002

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Vezene Athens

Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον, Iλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.